An Dours

Zotskapke – Woordkunstenaar

Voormalig jobhopper. 4 jaar ervaring als freelancer in het jeugdwerk, twee jaar als life-coach. Reeds 6 jaar expert van haar eigen diagnose. Masterdiploma in de Dramatische Kunst. Zoektochtbegeleider voor Startups en procesfacilitator in organisaties. Groeimotor, Kansengever, Luisteraar, Grensverlegger.

an@blinkout.be, 0485/389935, °26 april 1986

Natalie Deviaene – Van Weehaeghe

Verbinder & Organizer

14 jaar gewerkt als Ingenieur textiel, mama van 4 jongens met verschillende diagnoses oa autisme, opleiding graduaat orthopedagogie, 11 jaar gewerkt bij de Vlaamse Vereniging Autisme, andere opleidingen in volwassen onderwijs: traiteur en banket, fotografie, barista.

natalie@blinkout.be, 0473/248169, °28 augustus 1969

Onze bestuurders:

Cis Schiltmans

Geboren en getogen in een veilig nest en naar beste vermogen twee buitengewone zonen opgevoed.

Het geluk gehad om -40 jaar lang- op (werk)plekken terecht te komen waar mijn talenten ontdekt werden en ik de  ruggensteun kreeg om ze te ontwikkelen en in te zetten.

Vandaar een volmondig ja op de vraag van twee ferme madammen om een tijdje mee te denken over de werking van een vzw die mensen van diverse pluimage een omgeving wil bieden waar talenten kunnen bloeien.

Katrien Miechielssens

Ondernemer & Procesbegeleider

Kort na de lerarenopleiding -zonder spijt- de sprong naar voltijds ondernemerschap gewaagd.

Van creatieve branche, voorbij HR- en Retail, naar de technische branche, en misschien nog eens terug.

Altijd gedreven door mensen met passie, altijd vertrekkend vanuit het hart.

(Bonus)mama & oma, denktank, bruggenbouwer, trekpaard, cheerleader, partner.

Petra Vandeputte

Rebel & cijferaar

Ik ben een hands-on wereldverbeteraar die houdt van creatief structureren, authenticiteit (zeg wat je doet en doe wat je zegt) en het geloof in duurzame groei (als mens, als organisatie en als samenleving).

Liefde voor het sociale, het commerciële en het creatieve stuurt me op een kleurrijk en atypisch levenspad. Mijn rugzak is goed gevuld met uiteenlopende diploma’s, werkervaring in diverse maatschappelijk relevante sectoren en een heel wat vrijwilligerservaringen. 

BlinkOut is een prachtig project waar ik graag mee de schouders onder zet, want iedereen verdient het om te blinken op hun eigen manier.

Katalysator, facilitator, doorzetter, intrapreneur, Blinker