Samen Anders Werken: Krachtgericht werken met kwetsbaarheid

Kom op 22 november naar BlinkOut voor een inspirerende namiddag. Op deze verbindende dag brengen we netwerken samen rond initiatieven die kwetsbaarheid durven benoemen én verder kunnen kijken. We laten good practices aan het woord. 

Uit projecten die mensen in hun kracht laten uitblinken maar ook de bewandelaars zelf, van deze hobbelige maar prachtige wegen. 

Een denkoefening, een inspiratienamiddag voor leidinggevenden, jeugd- & sociaal werkers, familieleden van en zoekers zelf…

Tickets€15 – €30 

Programma:

15u30: Deuren open

16u : Welkom

16u10: 

Krist Pauwels: ‘Leiderschap vanuit het hart’.

Krist is partner communicatiebureau choco en Organisation of the future (OOTF), auteur van ‘uw werk en uw leven’, ‘haal meer uit jezelf’ en ‘verdien meer dan geld’

Hoe houd je als werkgever of werknemer het hoofd boven water in werkcontexten waarin de druk alleen maar lijkt toe te nemen? Welke middelen hebben we om zelf een verschil te maken en een werk- en leefwereld te bouwen waarin we onszelf en elkaar zuurstof geven. Krist Pauwels vertelt vanuit zijn ervaringen als organisatiecoach over de kracht van kwetsbaarheid en leiderschap vanuit het hart.

16u40:
Ylva Berg “Van zondebok naar zebra”,
Deep Democracy: een nieuwe kijk op besluitvorming en conflicthantering
~
17u Pauze
17u20: Muzikaal intermezzo: Maarten
~
17u40: Luc Hénau – GTB
Luc Henau is directeur van het Gespecialiseerd Team Bemiddeling dat streeft naar inclusieve tewerkstelling voor mensen met een arbeidsbeperking of gezondheidsproblemen. Het bemiddelt werkzoekenden met een gespecialiseerde aanpak naar duurzaam werk. Het doet dat in een partnerschap met VDAB.
18u10:
Cis Schiltmans interviewt Paulien, 
Hoe kunnen we onzichtbare drempels zichtbaar maken en wat zijn de voordelen en/of risicio’s voor werknemer en werkgever.
~
18u30: Uitsmijter – An Dours
18u45: receptie: een hapje, een drankje en veel ruimte voor mooie ont-moetingen