Welkom in het BlinkHuis

Met veel trots en plezier stellen wij het BlinkHuis voor. Een plek waar rust, stilte en schoonheid ruimte bieden voor inspiratie, creativiteit en ambitie.

Samen werken

Beste co-worker, freelancer, workshopgever en teamverantwoordelijke. Lieve wereldverbeteraar, groeimotor of student. Beste startende zelfstandige, coach, thuiswerker, ondernemer of vergaderaar. Met veel trots en plezier stellen wij het BlinkHuis voor. Een plek waar rust, stilte en ruimte de voedingsbodem zijn voor inspiratie, creativiteit en ambitie.

 • Prachtig herenhuis in Gent centrum: Vlaanderenstraat 53.
 • Makkelijk bereikbaar: openbaar vervoer vlakbij en parking Zuid op wandelafstand.
 • Jouw workshops vloeien samen met onze groeiende community.
 • Stiltekamer, vergaderruimtes, workshopplekken, keuken, tuin, privéparking.

Betaalformules voor ruimtegebruik (vooraf betaald budget, alle prijzen zijn exclusief BTW):

Beurtenkaart Facile:            €250  – 1 jaar geldig

Abonnement PianoPiano:  €100/maand, 3 maand opzegtermijn.

Abonnement PianoForte:   €250/maand, 3 maand opzegtermijn.

Het budget gebruik je voor verschillende reservaties/combinaties:

 • Flex-werkplek: €5 per dagdeel of €10 euro per dag
 • Midden-grote workshopruimte: €25 per dagdeel
 • Grote workshopruimte: €50 per dagdeel
 • Kleine ruimte (massage- coachruimte) €12,5 per dagdeel
 • Een dagdeel is maximum 4 uur, voormiddag, namiddag of avond
 • Koffie & thee, gebruik keuken en tuin is inbegrepen

Andere mogelijkheden:

 • Losse reserveringen, mits een toeslag van 20 % en minimum 25 euro
 • Een vast kantoor / privé werkplek is ook bespreekbaar
 • Jouw event in BlinkOut
 • aangepaste catering, zoals ontbijtbuffet, uitgebreide koffiebreak met taart en fruit…

Interesse voor een verkennend bezoek? mail naar info@blinkout.be

Praktisch: eens je een betaalformule gekozen hebt, kan je zelf reserveren via een gebruikerslink. Hier kan je al eens kijken naar de online reservatietool en naar het overzicht van de ruimtes.

We bieden met het BlinkHuis een plek voor co-creatief werken: niet gewoon naast elkaar co-werken, maar écht samen werken. We vormen een hecht team van gedreven en onafhankelijke ondernemers, verbonden door de missie om onze economie sociaal en duurzaam te inspireren. We bieden je prikkelende en toch prikkelarme ruimtes voor gefocust werken in diepe concentratie. Mogelijkheid tot persoonlijke coaching en intervisie door en met onze partners in huis.

Het Blinkhuis is ook een co-working-thuis, waar stilte, ruimte en eigen ritme de basis vormt. Een plek waar minstens één verdiep altijd stil is. Experten rond prikkelgevoeligheid richten de ruimtes in en bewaren de stilte. Professionals en vrijwilligers die zelf weten wat overprikkeling is. Omdat ze zelf als geen ander opladen in stillere ruimtes. En soms omdat ze expert werden door een psychische kwetsbaarheid. Op die manier wordt de organisatie, de inrichting, de communicatie zo rustig mogelijk gedaan. Altijd authentiek en oprecht.

We bieden een plek waar je samen werkt, ev. samen eet, elkaar versterkt, straalt van binnenuit, maar waar je ook als mens terecht kunt. Een plek waar je tussendoor een (stoel)massage kan reserveren, waar op de middag mindfulness of yoga doorgaat. Een plek waar je jezelf kan zijn, met al je ups & downs, op kwetsbare momenten én om te blinken van trots.

We zijn ook een plek waar mensen met een meer kwetsbaar profiel mee samenwerken. In onze veilige en inspirerende omgeving kunnen ook zij participeren. Om in alle rust voldoening te halen uit hun bijdrage. Op die manier zetten we ieders unieke talenten en meerwaarde voorop. Altijd.

In het Hart van Gent

We doen dit midden in de stad, midden in Gent. Omdat een werkplek, maar ook je bedrijf, liefst zo toegankelijk mogelijk is voor je klanten. Omdat we willen aantonen dat ook in drukke omgevingen rust kan worden gecreëerd. Omdat we de lokale ondernemers community met onze unieke insteek willen inspireren. Het BlinkHuis is ons eerste voorbeeldhuis, waarin we aantonen dat ondernemen op jouw eigen ritme, in alle rust werkend, een uitzonderlijke voedingsbodem is voor succes.