Vulnerable Abilities

Kom op 5 april naar BlinkOut voor een inspirerende namiddag. Georganiseerd voor leidinggevenden, jeugd- & sociaal werkers, familieleden van & zoekers zelf.
Op deze verbindende dag brengen we netwerken samen rond:
initiatieven die kwetsbaarheid durven benoemen én verder kunnen kijken.
Samen met zes inspirerende sprekers laten we good practices aan het woord. Zij geven informatie over projecten die mensen in hun kracht laten uitblinken.

Tickets: €15 – €25

Programma:

15u30     Ontvangst en Welkom.

16:10       Dirk Rombaut – Passwerk/TRPlus:

Dirk vertelt over Passwerk en TRplus.  Beide bedrijven zetten medewerkers met een autismespectrumprofiel in voor hun kernactiviteiten.

Hij gaat vervolgens verder in op arbeid en inclusie, drempels bij bedrijven voor mensen met autisme, hun enorme potentieel. Hij sluit af met enkele bedenkingen en ideeën.

16:40      Karine Janssens – Het Kiesbureau

Keuzestress omdat je teveel kan: waarom ook hoogbegaafden het moeilijk hebben om te kiezen voor wat ze echt willen.

Karine vertelt over Good practices van mensen die hun eigen weg volgen, krachtige keuzes maken inside-out. Persoonlijke verhalen over snelle denkers, over grenzen aangeven en aanvoelen.

17u          Pauze

17u20     Muzikaal Intermezzo

17:40      Koenraad Depauw – Strategies & Leaders

Koenraad werd net 40, deed de voorbije 15 jaar 2 ondernemingen groeien. Hij vertelt hoe succes hem tot arrogantie en eenzaamheid bracht.

Hoe zijn ego de noodzakelijke deuk kreeg toen alles fout liep in zijn leven. En hoe hij de weg terug vond naar zichzelf, als persoon en als ondernemer. Hoe hij bijdraagt aan sociale verandering vanuit verbondenheid en kwetsbaarheid.

18:10       Cis Schiltmans interviewt Els De Bruycker

Waarom spreken we van kwetsbare mensen en niet van kwetsende omgevingen? Els De Bruycker heeft autisme. Haar loopbaan is er één met hoogtes & laagtes.

Ze vertelt over haar zoektocht naar haar eigen kwetsbaarheid, de kracht van het erkennen en uitspreken van de eigen kwetsbaarheden, en hoe je als kwetsbaar persoon volwaardig deel kan uitmaken van een krachtig team.

18u30     Uitsmijter – An Dours

Receptie vanaf 18u45